Het nieuwe Geberit AquaClean Tuma douche-wc koppelt een sober en elegant design aan geavanceerde, innovatieve technologie. Als complete toiletoplossing is het douche-wc geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Het is eveneens verkrijgbaar als renovatieoplossing die makkelijk achteraf kan worden ingebouwd. Het douche-wc is verkrijgbaar in het model Comfort en nu ook in het nieuwe model Classic.

Een allrounder die op vele manieren kan worden gecombineerd
Een compacte allround oplossing voor elke woning maakt opgang op de markt in de vorm van het Geberit AquaClean Tuma douche-wc. Het versterkt het innovatieve assortiment douche-wc’s van AquaClean en spreekt een bredere klantenkring aan.

Het AquaClean Tuma douche-wc werd ontwikkeld door designer Christoph Behling en zorgt ervoor dat elke badkameromgeving er mooier uitziet. Dankzij het elegante gestroomlijnde ontwerp en de slanke vormgeving zorgt het nieuwe douche-wc zelfs in een kleine badkamer voor meer comfort, die hierdoor snel wordt omgetoverd tot een weldadige oase. De AquaClean Tuma is dus de ideale oplossing voor iedereen die wil genieten van de voordelen van een reiniging met water zonder ingrijpende structurele aanpassingen in de woning.

Uitgerust met geavanceerde technologie
“De Geberit AquaClean Tuma is alweer een product van onze doorgedreven focus op design, comfort, hygiëne en duurzaamheid, en levert opnieuw het bewijs van het succes van deze aanpak”, aldus Thierry Geers, Managing Director Geberit België. De Geberit AquaClean Tuma Classic biedt de basisfuncties van een douche-wc, met onder andere de WhirlSpray douchetechnologie en het Rimfree® spoelrandloos keramisch toilet. Het Comfort-model beschikt over extra comfortfuncties die van de reiniging met water een wellness ervaring maken en die makkelijk kunnen worden bediend met een afstandsbediening. Voor beide uitvoeringen is bovendien een afstandsbedieningsapp beschikbaar. Met het Comfort-model kunt u uw persoonlijke instellingen voor de douchestraal, temperatuur en tal van andere instellingen opslaan op uw smartphone, zodat u ze overal mee naartoe kunt nemen. Ook voor het Classic-model biedt de Geberit-app u de mogelijkheid deze comfortfuncties te gebruiken.

Een ideale en flexibele oplossing!
De AquaClean Tuma is beschikbaar als een complete toiletoplossing met een perfect bijpassend keramisch toilet en onzichtbare aansluitingen voor stroom en watertoevoer. De Geberit AquaClean Tuma modellen Classic en Comfort zijn ook verkrijgbaar als renovatieoplossing voor bestaande toiletten, als alternatief voor een complete toiletoplossing. De renovatieoplossing kan probleemloos op verschillende keramische toiletten worden gemonteerd en kan zeer gemakkelijk achteraf worden geplaatst, met name in huurwoningen. Er zijn namelijk geen grote structurele aanpassingen nodig om ze te installeren. Dankzij deze consistente en systematische aanpak is er geen bijzondere planning nodig, behalve dat er een stroomaansluiting moet worden voorzien. Er zijn ook geen ingrijpende structurele aanpassingen nodig om de toilet renovatieoplossing te installeren. Daardoor is de nieuwe renovatieoplossing een snelle en flexibele optie die is ideaal voor huurders die ook willen genieten van een hygiënisch schoon gevoel.

Eenvoudige installatie
Zoals u van een toestel van Geberit mag verwachten, spreekt het vanzelf dat de Geberit AquaClean Tuma makkelijk kan worden geïnstalleerd door slechts één gekwalificeerde persoon, ondanks het gewicht van meer dan 25 kg. Dit is te danken aan een slim doordacht verpakkingsconcept met een geïntegreerde montagehulp. Alle technische componenten zitten in de functionele unit boven het keramisch toilet en zijn makkelijk bereikbaar voor loodgieters en onderhoudstechnici.

Er zijn vrijwel geen omstandigheden waarin het niet mogelijk is een Geberit AquaClean Tuma te installeren. De standaard aansluitmaten van Geberit zorgen ervoor dat het douche-wc compatibel is met alle installatiesystemen, alsook met de Geberit Monolith sanitaire modules en het Geberit AquaClean designpaneel.

www.geberit.be/nl/

Pin It on Pinterest

Share This