Een huis wordt pas echt slim als alle aanwezige technieken met elkaar communiceren. En dat is net waarom de nummer 1 in huisautomatisering Niko, ventilatiespecialist Renson, VELUX en Reynaers Aluminium de handen in elkaar slaan. De vier marktleiders willen hiermee het leefcomfort naar een hoger niveau tillen, met het gebruiksgemak voor de bewoners als absolute prioriteit.
Niko Home Control: bediening van ramen en dakvensters, visualisatie van luchtkwaliteit
De ventilatie bedienen via Niko Home Control? Dat is al een hele tijd mogelijk. Via het touchscreen of de smartphone/tablet deelt Niko Home Control nu ook informatie over de luchtkwaliteit in de woning met de gebruiker. Ook de ramen en dakvensters bedienen en controleren wordt mogelijk. Het is dus de ultieme stap naar een geconnecteerde woning.

Renson: info over luchtkwaliteit en ventilatie
Zonder ventilatie hebben dagelijkse activiteiten in de woning zoals koken, slapen, douchen of ademen een enorme impact op het vochtgehalte en het CO2-niveau in de woning. Mensen zijn zich hier niet altijd bewust van. Daar komt nu verandering in dankzij de nieuwe Healthbox 3.0 ventilatie-unit van Renson. Die houdt de bewoners nu via Niko Home Control voortdurend op de hoogte van de luchtkwaliteit en het ventilatieniveau in de woning. Zo krijgen ze nu ook inzicht in de slimme werking van de Healthbox 3.0 die het ventilatieniveau automatisch aanpast aan hun behoeften en leefpatroon.

VELUX: automatische bediening van INTEGRA® afstandsbediende dakvensters en gordijnen
Koppeling van Niko Home Control met VELUX INTEGRA® dakvensters geeft bewoners een groter leefcomfort. Via de alles uit-toets van Niko Home Control gaan nu ook alle VELUX-dakvensters open. Gaat het huis in slaapmodus? Dan gaan ook de VELUX gordijnen dicht.  Eén druk op de knop van de smartphone/tablet is genoeg om alle dakvensters te sluiten.

Reynaers: bediening en controle van schuiframen en deuren
Ook ramen en deuren van Reynaers Aluminium kunnen bediend worden via Niko Home Control.  Grote schuiframen met zware glaspartijen worden geopend met één druk op de knop. Op de smartphone kan je perfect opvolgen of het raam zich in een open of gesloten toestand bevindt. Staat de poetshulp voor de deur? Dan kunnen de bewoners vanop afstand het schuifraam openen.

www.niko.eu
www.renson.be
www.reynaers.be
www.velux.be

Pin It on Pinterest

Share This