Interieurarchitect Remy Meijers verzamelde de voorbije jaren naambekendheid bij het grote publiek dankzij zijn uiteenlopende projecten die steeds dezelfde, strakke interieurstijl vertonen. Uitgangspunt in zijn werk is een totaalvisie: Remy Meijers beperkt zich niet alleen tot de grote lijnen, maar verdiept zich ook in de allerkleinste details. Dat leidt tot interieurs die in al hun eenvoud een aangename rust uitstralen.

Mede door de veelzijdigheid is zijn werk geliefd in de media. Het wordt omarmd door prominente woontijdschriften wereldwijd en is gewild bij bloggers en televisiemakers. Sinds jaar en dag levert Remy Meijers een bijdrage aan het televisieprogramma RTL Woonmagazine. Een selectie van zijn projecten is gebundeld in de verschenen monografie Shades of Grey.

Als onderdeel van zijn totaalvisie ontwerpt Remy Meijers meubilair en accessoires meestal zelf en koos hij ervoor om in zee te gaan met de wereldwijde couturier INSIDE om een raamdecoratie collectie te maken die naast gordijnen ook houten jaloezieën omvat. Samen met INSIDE werd een collectie stoffen en kleuren ontwikkeld die de Remy Meijers stijl perfect weerspiegelen en ze tot in de Nederlandse huiskamer van de zullen brengen. Pronkstukken van de collectie zal in primeur te bewonderen zijn op Salon Residence te Singer Laren, waar 4 dagen van ultieme interieurinspiratie plaatsvinden van 28 september tot 1 oktober.

INSIDE heeft België als thuismarkt maar is internationaal actief met tal van verdeelpunten in Nederland, Frankrijk, Zwitserland, Monaco en Luxemburg en realiseert een omzet van circa 10 miljoen EUR met een 75-tal werknemers. De volledige lijst van INSIDE verdelers is terug te vinden op www.INSIDEblinds.shop

Pin It on Pinterest

Share This