FOCUS ARCHI

Un nouvel angle de communication

Magazine

FOCUS ARCHI heeft een oplage van 17.000 exemplaren en wordt 4x/jaar gratis verspreid bij architecten. Het magazine bevat aantrekkelijke reportages over interessante thema’s, presentaties van architectuurprojecten, innovaties, lifestyle en trends.

Website

Voor een permanente communicatie met de bouwsector vindt u alle informatie, nieuwigheden, interviews en reportages op onze website, maar ook op de sociale netwerken (Facebook, Twitter en Pinterest).

Nieuwsbrief

Onze nieuwsletter wordt 1x/maand verspreid bij 13.800 architecten. Hier vindt u het laatste nieuws, architectuurcuriosa en de laatste innovaties.

Videoreportage

Visuele indrukken en informatie delen tijdens evenementen en vakbeurzen. Videoreportages zijn een handig instrument voor adviesverlening en verkoopondersteuning.

Onze geschiedenis

FOCUS ARCHI werd in 2014 opgericht en is een van de vele producten van Eurobest Products. Dit is een uitgeverij die sinds meer dan 20 jaar gespecialiseerd is in zakelijke informatie. Eurobest Products biedt betrouwbare communicatiemedia aan met een oplage die 100% van het potentiële cliënteel dekt.

Alain Lhoir

Alain Lhoir

Uitgever

Eléonore Cucca

Eléonore Cucca

Grafisch Beheer - Webdesigner

Lionel Lhoir

Lionel Lhoir

Architect/Hoofdredactie & Publiciteit

Marie-Charlotte Leriche

Marie-Charlotte Leriche

Grafisch Beheer - Webdesigner

Michele Petit

Michele Petit

Publiciteits adviseur

Pin It on Pinterest

Share This