Iconic Awards 2017

Elk jaar beloont de Iconic Awards de beste architectuurprojecten, innovatieve producten en communicatieconcepten uit de architectuur-, bouw-, en (product)industriesector.

Designkranen

Bij GROHE is design meer dan alleen esthetische opsmuk. Het is naast technologie, kwaliteit en duurzaamheid een uitermate belangrijke pilaar van het merk.

Zijn eigen bron

Spaart tijd en bergruimte: geen gezeul meer met pakken flessen, geen kast vol leeggoed, geen trips naar het verzamelpunt.

Nieuwe WC-douche

De nieuwe GROHE douche-wc Sensia Arena biedt de gebruiker zowel comfort als optimale hygiëne.

Waterplezier

Douchen wordt een heuse persoonlijke spa-ervaring met de GROHE AquaSymphony – een emotioneel toevluchtsoord voor alle zintuigen.

De grootst keuzevrijheid

Met zijn verscheidenheid van kleuren en afwerkingen geeft het verruimde kranenassortiment van GROHE een nieuwe dimensie aan het design van de badkamer.

Douchetoilet

GROHE komt nog maar eens als winnaar uit de bus tijdens een gerenommeerde designwedstrijd tegen internationale concurrenten.

Kwaliteitsvol wonen: nieuwe luxe

We leven in een wereld die voortdurend verandert en waarin ons dagelijkse leven wordt gekenmerkt door demografische ontwikkelingen en megatrends als digitalisering, globalisering, duurzaamheid, verstedelijking en connectiviteit.

Pin It on Pinterest

Share This