Duravit presenteert installatie-elementen en bijpassende design bedieningspanelen.

We brengen ongeveer 3 jaar van ons leven door in de badkamer. Daarom moet het leven daar comfortabel, behaaglijk en stijlvol ingericht zijn. Natuurlijk mag de functionaliteit niet worden verwaarloosd. Voor een zo aantrekkelijk mogelijke ruimte zijn de functionele componenten vaak onzichtbaar gemaakt. Weinig mensen weten hoeveel technologie er schuilgaat achter wc’s en wastafels. Op die techniek komt het echter wel aan, willen de vóór de wand geïnstalleerde producten perfect werken.

Met DuraSystem® verenigt Duravit extra comfort en functionaliteit voor de complete badkamer met de overall designtaal van Duravit. DuraSystem® is nu verkrijgbaar voor wc, urinoir, wasbak en bidet. Aan de voorkant van de muur biedt het geavanceerde systeem visueel en haptisch geperfectioneerde bedieningspanelen. Aan de achterkant garandeert het systeem een eenvoudige en perfecte installatie, een oplossing voor veel technische problemen. Of het nu gaat om een nieuwe constructie of een verbouwing, droge of natte installatie, DuraSystem® komt tegemoet aan alle bouwkundige omstandigheden.

De bedieningspanelen zijn verkrijgbaar in elektronische en mechanische varianten. Beide worden gekenmerkt door een heldere lijnvoering die perfect past in de designtaal van Duravit.

Het elektronische wc-bedieningspaneel A2 van wit glas is opbouwmontage. Het moderne, tijdloze ontwerp is een aanwinst voor elke badkamer en verhoogt het gebruikscomfort. Een infraroodsensor activeert bij nadering het oplichten van de symbolen. De meegeleverde afstandsbediening kan worden gebruikt om de talrijke functies naar wens in te stellen en aan te passen: geïntegreerde hygiënespoeling, automatische spoeling, nachtverlichting, kinderbeveiliging, reinigingsfunctie, noodstroomvoorziening en de bijzonder stille en effectieve geurafzuiging.

DuraSystem® biedt veel extra voordelen: de elementen zijn standaard geprefabriceerd voor de efficiënte en perfecte plaatsing van de nieuwe Rimless wc’s, voor droge inbouwmontage en voor SensoWash douchetoiletten.

Het mechanische wc-bedieningspaneel A1 is gemaakt van wit kunststof of verchroomd hoogglans, en kan verzonken worden gemonteerd. Deze is ook verkrijgbaar in wit glas. De standaardversie wc-elementen kunnen ook achteraf worden uitgerust met een hygiënespoelfunctie.

Omdat alle componenten uit één enkele bron komen, biedt DuraSystem® in combinatie met alle andere Duravit-producten optimaal installatiegemak. Ook voor wastafels, urinoirs en bidets worden passende installatie-elementen aangeboden.

www.duravit.be

Pin It on Pinterest

Share This