Voor montage op, in, naast of onder het bureaublad presenteert Legrand een uiterst divers gamma bureau-oplossingen. Van pop-up tot voedingsblok, van inductielader tot bureaublok … Legrand heeft het antwoord op elke gebruiksvraag.

Pop-up

Hij is er volledig geassembleerd in 1x4 en 2x4 modules, of leeg om zelf naar keuze uit te rusten met diverse schakelfuncties uit het Mosaic-assortiment: de nieuwe pop-up bureau met extra vlak design (hoogte: 5 mm). Nu specifiek voor toepassing in bureau en standaard uitgerust met installatiekit voor plaatsing in bureau. Met de vernieuwde touch knop is het automatisch openen van het deksel nog gebruiksvriendelijker en kan het met één beweging ook eenvoudig gesloten worden. Met een strakke afwerking geschikt voor kantoor en thuis, én door de snelle verbinding met mobiele applicaties, is deze pop-up helemaal klaar voor het nieuwe werken.

Bureaublokken

De bureaublokken in aluminium zijn compact en elegant. Een nieuw design uitgerust met geavanceerde functies, zoals een Mosaic-leeslamp. Ze zijn geschikt voor opbouw en kunnen worden voorzien van klembeugels voor schroefloos monteren aan het bureaublad. Legrand biedt keuze tussen de volledig uitgeruste versies met aansluitsnoer, uitgeruste versies die nog te bekabelen zijn en versies om helemaal zelf uit te rusten.

Voedingsblokken

Ook hier een hoogwaardig, esthetisch design in aluminium. Net als de bureaublokken zijn deze voedingsblokken verkrijgbaar in drie varianten: uitgerust met aansluitsnoer, zelf nog te bekabelen of volledig zelf uit te rusten. Maatwerkoplossingen zijn mogelijk voor perfecte integratie in elke werkplek. De voedingsblokken hebben een maximaal vermogen van 16A, 3680W bij 230V.

www.legrand.be

Pin It on Pinterest

Share This