Tijdens de zesde Architizer A+ Awards kreeg het Belgische Studio Farris een eervolle vermelding met het project ‘Stable’. De A+ Awards bekronen de beste architectuur, ruimtes en producten van over de hele wereld. Studio Farris kreeg de speciale vermelding in de categorie ‘Concepts-Plus Architecture+Renovation’.

‘Stable’ is een verbouwing van een schuur tot kantoor met vergaderzaal, bibliotheek, bureau en rustplaats/eethoek. Een nieuw losstaand woonvolume dat aansluit met de architecturale vormgeving van het originele pand werd in het bestaande volume ingebracht met een bijzonder fraai resultaat. In plaats van een extra verdieping toe te voegen, werd als het ware een autonoom, multifunctioneel object in hout in de ruimte geplaatst dat verwijst naar de oorspronkelijke boerderij en het landelijke gebied. Geslaagd concept.

Pin It on Pinterest

Share This