GDPR

U informeren is ons vak!

Als gespecialiseerd uitgever van vakbladen sinds meer dan 20 jaar zijn wij er trots op u diensten aan te bieden aan de spits van de innovatie.

Om te voldoen aan de nieuwe Europese verordening inzake gegevensbescherming (GDPR) sturen wij u binnenkort een e-mail met het verzoek om uw abonnement op onze nieuwsbrieven te bevestigen. Deze stap zal de gelegenheid zijn om uw persoonsgegevens bij te werken om een veiliger beheer ervan te verzekeren.

U kunt uw abonnement nu ook valideren via het onderstaande formulier om uw professionele nieuwsfeed te blijven ontvangen.

Controle van uw persoonlijke gegevens

* verplichte velden

GPDR, achter deze vreemde naam schuilen nieuwe rechten voor uw persoonsgegevens!

Na vier jaar wetgevingsonderhandelingen is de nieuwe Europese verordening inzake gegevensbescherming op 14 april 2016 definitief door het Europees Parlement goedgekeurd. De bepalingen ervan zullen vanaf 25 mei 2018 rechtstreeks toepasselijk zijn in alle 28 lidstaten van de Europese Unie. Deze nieuwe verordening komt in de plaats van de gegevensbeschermingsrichtlijn uit 1995, die elke lidstaat van de EU in nationaal recht heeft omgezet, zal u een reeks nieuwe rechten geven en andere rechten specificeren met betrekking tot de vertrouwelijkheid en het gebruik van uw gegevens, zoals:

  • Het recht op volledige verwijdering van alle gegevens over uzelf
  • Het recht op toegang tot al uw gegevens
  • Het recht om onvolledige of onjuiste gegevens te corrigeren
  • Het recht om zich te allen tijde te verzetten tegen de verwerking van gegevens
  • Het recht om uw gegevens in gestructureerde vorm in ontvangst te nemen en door te geven aan een andere verantwoordelijke voor de verwerking, zonder door de initiële verantwoordelijke voor de verwerking te worden gehinderd.

Doelstellingen?

  • De gegevensbescherming versterken
  • De rechten van de betrokken personen verbeteren
  • Transparantie bij het gebruik van de gegevens waarborgen

Deze post beoogt alleen onze lezers te informeren en mag niet worden beschouwd als juridisch advies.

Hartelijk dank om de tijd te nemen om dit artikel te lezen.

Het team van Eurobest Products

Meer lezen

Pin It on Pinterest

Share This