De nieuwe doucheplaat Geberit Setaplano is vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Het zachte oppervlak voelt niet koud aan en is onderhoudsvriendelijk. De installatie-onderdelen zijn herleid tot het minimum. Omdat het stalen kader in de fabriek is voorgemonteerd en de dichtingsfolie reeds verbonden is met de doucheplaat is de plaatsing beduidend eenvoudiger en wordt het risico op lekken tot een minimum beperkt.

Terwijl conventionele installaties voor inloopdouches tot wel 90 onderdelen bevatten is het installatiepakket van de nieuwe inloopdouche Geberit Setaplano herleid tot het minimum. Zoveel mogelijk onderdelen zijn gemonteerd in de fabriek. Minder onderdelen, dat levert ook heel wat voordelen op bij de montage: in één oogopslag is het duidelijk hoe de klus wordt geklaard waarmee de installatie veel minder tijd in beslag neemt.

Waterdicht bij het verlaten van de fabriek
De grotendeels vooraf gemonteerde onderdelen verlichten niet alleen het werk van de installateur, het garandeert ook een correcte montage ter plaatse. Net als bij de afvoer  voor inloopdouches van Geberit is de dichtingsfolie reeds in de fabriek aangebracht aan de Geberit Setaplano doucheplaat. Ook voor complexe installaties is er nu een slimme  oplossing die montageproblemen te snel af is en die geschikt is voor elk installatietype.

Stabiel en aangepast aan elke werfsituatie  
Het installatiekader is vervaardigd uit gepoederlakt staal; de installatie vereist vier of zes poten naargelang de afmetingen van de doucheplaat Geberit Setaplano. De poten worden op heel eenvoudige wijze op de daarvoor voorziene plaats op het installatiekader geklikt en vervolgens vastgezet op de betonplaat. Daarna kan het kader op eenvoudige wijze langs boven aangepast worden aan de hoogte van de chape met standaard gereedschap. Zodra de juiste hoogte is bereikt worden de poten vergrendeld door een schuifmechanisme.

De juiste sifon  
De inloopdouche Geberit Setaplano is voorzien van een onderhoudsvriendelijke sifon, beschikbaar in twee uitvoeringen:
–    waterslot van 30 mm met een afvoercapaciteit van meer dan 0,45 liter per seconde
–    waterslot van 50 mm met een afvoercapaciteit van meer dan 0,65 liter per seconde

De sifon wordt geklikt in de montagesteun van het vooraf gemonteerde installatiekader. Eenmaal bevestigd in het installatiekader kan de sifon nog 360° gedraaid worden. De sifon, vervaardigd in een soepel materiaal, is makkelijk uitneembaar, hierdoor is onderhoud en schoonmaken kinderspel.

www.geberit.be

Pin It on Pinterest

Share This