Stiebel Eltron lanceert een nieuwe generatie energiezuinige doorstroomverwarmers, voor een bijzonder douchecomfort. De DHE Touch en Connect zijn volledig aangepast aan de digitale wereld waarin we vandaag leven.

De DHE Touch en Connect doorstromers zijn intuïtief te bedienen met een touch wheel en touch display. Op het helder verlicht aanraakscherm kan de gebruiker altijd het energieverbruik volgen en alle persoonlijke instellingen regelen. Deze doorstromers zijn vanop afstand te bedienen met het afneembaar bediendeel of, bij de Connect, via een app. Maar dat is niet alles…

De DHE Connect beschikt ook over een wifi-functie, internetradio en luidspreker, en geeft het weerbericht aan. Zo kan al u in douche, meefluitend op uw favoriete deuntje, beslissen welke kleren u vandaag uit de kast zal halen.

Niet alleen uw klanten zullen in de wolken zijn met de DHE Connect en DHE Touch. Ook aan de installateur heeft Stiebel Eltron gedacht. Als u een oude doorstromer vervangt door deze nieuwe, kunnen de waterleidingen en elektriciteitsaansluiting op dezelfde plaats blijven. En wanneer een toestel in storing gaat, komt er een QR-code op het scherm, waarmee u binnen een paar seconden concrete info bekomt over de foutdiagnose en probleemoplossing.

www.stiebel-eltron.be

Pin It on Pinterest

Share This