Na de geslaagde editie van 2017, voorziet Detremmerie tal van nieuwigheden in een totaal nieuw stand ontwerp.

Detremmerie vult zijn No Limit aan om zo razend populair te blijven . na de frames van vorig jaar , wordt dit jaar vooral de nadruk gelegd op de opbergruimte in de kast in combinatie met betonnen én marmer wastafels en wastafelbladen, nieuwe spiegels en spiegelkasten.

De betonnen wastafels zijn heel actueel en in diverse breedtematen te verkrijgen ; deze kunnen worden uitgevoerd in lichte kleur of in donkere ( zwarte ) kleur. Lekker stoer voor de badkamer en dit alles kan in combinatie met diverse frames, kasten, open rekken , spiegels en –kasten.

De marmer wastafels zijn een kroon op het werk van elk super deluxe badmeubel. Deze wastafels zijn leverbaar in Wit, Zwart of Emparador Brown en geven zo uw badkamer een sublieme luxueuze touch. Een combinatie om te watertanden , gepersonaliseerd samen te stellen met de bathroomconfigurator en verkrijgbaar in elke betere sanitairhandel.

De zwarte frames in spiegels geven een heel eigentijdse touch – ook de actuele spiegelkasten met sensor zijn heel fraai om te zien en bieden u extra opbergruimte !

Naast de No Limit wordt ook de Architect lijn gepresenteerd.
Deze lijn gaat nog een stap verder dan de No Limit nl. hier kan je het wastafelblad per cm bestellen. Zo kan je perfect je nis tussen twee muren gaan invullen. Haute Couture maatwerk in de badkamer ; in de uitvoering die jij wil.

www.detremmerie.be

Pin It on Pinterest

Share This