Keramag is al meer dan 100 jaar toonaangevend op gebied van sanitaire keramiek. Nu Keramag werd opgenomen in de ‘Geberit Group’ en vanaf februari 2017 opnieuw bij de sanitaire groothandel te vinden is, wordt het tijd om de talrijke troeven van dit mooie merk opnieuw volop in de kijker te stellen.

Goed nieuws voor Geberit
De opname van Keramag in de ‘Geberit Groep’ betekent dat Geberit werkelijk alles in huis heeft om alle aspecten van je badkamer voor zijn rekening te nemen. Van de leiding- en sanitaire systemen die zich achter de muur bevinden, de sanitaire toestellen, tot de meubels en zelfs accessoires. Je vindt het vanaf nu allemaal bij Geberit.

Wellness bij je thuis
In deze jachtige tijden zoeken we allemaal naar rust en ontspanning. Precies daarom zit wellness in de lift en wordt het belang van een mooie badkamer alsmaar groter. De laatste jaren is de badkamer dan ook geëvolueerd van een puur functionele ruimte, naar een aangename plaats waar we helemaal onszelf kunnen zijn en volledig tot rust kunnen komen. Perfecte partner voor de inrichting van jouw badkamer is ongetwijfeld Keramag. Design, kwaliteit en innovatieve kracht zijn waarden die Keramag hoog in het vaandel draagt. Met de ontwerpen van Keramag wordt je badkamer een prachtige plaats waar je kan genieten van een stukje privé wellness bij je thuis.

Uitzonderlijk keramiek
Keramiek is zonder twijfel het meest perfecte materiaal voor een badkamerinrichting. Het keramiek van Keramag is uitzonderlijk en dit om tal van redenen. Elk stuk voldoet aan zeer strenge eisen wat betreft kleur, glans en aanvoelen. Verder wordt bij het vervaardigen rekening gehouden met de invloeden van vuil, kalkaanslag en vingerafdrukken. Op die manier blijft het keramiek van Keramag altijd mooi en is ook heel gemakkelijk te onderhouden. Niet verwonderlijk dus dat dit prachtige keramiek zich perfect leent voor het vervaardigen van erg mooie ontwerpen.

www.keramag.be

Pin It on Pinterest

Share This